• GRATIS FRAGT v. køb for min. 249,- // levering 1-2 hverdage

Salg og leveringsbetingelser

Fortrydelsesret

Ifølge den danske købelov skal forbrugere som handler på nettet altid have 14 dages fortrydelsesret. De 14 dages fortrydelsesret gælder fra den dag du modtager dine varer. Fortryder du dit køb skal du underrette Hemerá Cosmetics senest 14 dage efter du har modtaget dine varer. Du har herefter 14 dage til at sende varen retur.

For at få det fulde beløb for din vare returneret skal varen være i samme stand som da du modtog den. Har varen været åbnet eller taget i brug kan vi ikke tage varen retur!

Du skal selv afholde de omkostninger der er forbundet med at returnere varen.

Vi modtager ikke forsendelse som er sendt ufranko eller pr. efterkrav.

Pengene vil altid blive returneret til det dankort som blev benyttet under købet.

Ordrebekræftelse og levering

Straks efter bestilling modtager kunden en ordrebekræftelse samt en kvittering på at vi har modtaget bestillingen.

Forsendelsen sendes med GLS. Du har her mulighed for at vælge levering til nærmeste posthus eller levering til din adresse. Er du ikke hjemme til at tage imod pakken, vil den blive taget med til nærmeste posthus hvor du så kan afhente den.

GLS leveringstid er normalt 1-2 hverdage.

Modtagelse af varer

Det er vigtigt at kunden straks efter modtagelse kontrollerer varen for synlige fejl/mangler f.eks. brudskader under fragt. Er varen beskadiget skal dette anføres på fragtbrevet når der kvitteres for modtagelse eller modtagelsen kan nægtes. Hvis varen er beskadiget under fragt og dette ikke fremgår af fragtbrevet ved modtagelse kan Hemerá Cosmetics IVS ikke påtage sig noget ansvar for eventuelle synlige mangler ved varen.

Garanti

Kunden har 2 års reklamationsret på leverede varer i overensstemmelse med købelovens bestemmelser. Dog ydes som nævnt ingen garanti for synlige skader/brudskader og lignende efter at varen er leveret til kunden.

Reklamation

Kunden har 2 års reklamationsret på leverede varer i overensstemmelse med købelovens bestemmelser. Er reklamationen berettiget, og er der i øvrigt reklameret rettidigt fra kundens side, gælder følgende:

I det omfang varer skal returneres til Hemerá Cosmetics, kan varerne enten afleveres eller sendes til Hemerá Cosmetics, Frydenborgvej 8, 6092 Sdr. Stenderup. Kunden betaler forsendelsesomkostninger ved returning.

Ved reklamation kan kunden rette henvendelse pr. e-mail til: Contact@hemeracosmetics.dk med fotodokumentation.

Kunden vil herefter modtage en e-mail om, hvorvidt reklamationen kan godkendes. Såfremt en ny varer ikke kan leveres vil kunden modtage besked om mulighed for afslag i pris eller det fulde beløb returneret.

Kunden kan herefter ikke gøre yderligere krav gældende overfor Hemerá Cosmetics IVS. Da returnering af varer kun kan finde sted i original emballage er det kundens ansvar og risiko at sørge herfor, idet varen eller ikke kan returneres. Det er vigtigt at kunden samtidig med returneringen af en vare, medsender ordrebekræftelsen til Hemerá Cosmetics IVS.

Forsinkelse

Hemerá Cosmetics IVS påtager sig ikke ansvar for forsinkelser, idet leveringstidspunkter oplyst over for kunden alene er vejledende.

Priser

Alle priser oplyst på www.Hemeracosmetics.dk er inklusive 25% moms, men ekskl. Porto/fragt. Der tages dog forbehold for prisstigninger, valutaændringer, force majeure, forhøjelse af afgifter og lignende, ligesom der tages forbehold for specifikationsændringer vedrørende produkter samt fejl (trykfejl) på hjemmesiden. Alle priser er dagspriser og opdateres løbende.

Betaling

Ved betaling følges instruktionen på webshoppen. Der kan betales med Mobile Pay samt diverse kredit kort. Beløbet trækkes på kortholderens konto når varen afsendes.

Der beregnes et gebyr på 1,50% ved betaling med Mastercard, Maestro, JCB eller American Express. Ved betaling med øvrige betalingskort beregnes ikke gebyr.

Persondata

Oplysninger afgivet overfor Hemerá Cosmetics IVS i forbindelse med bestilling af varer vil blive registreret i Hemerá Cosmetics IVS database. De indsamlede oplysninger er kundens navn, adresse, telefonnummer og e-mail.

Disse oplysninger vil alene blive anvendt i forbindelse med levering af den bestilte vare, besøgsstatistik med henblik på at forbedre Hemerá Cosmetics IVS webshop og eventuelt til efterforskning ad svindel med betalingskort.

Kreditkortoplysninger opbevares ikke krypteret, men betalingen transmitteres krypteret.

Hemerá Cosmetics IVS videregiver ikke e-mailadresser eller oplysning om kunder til tredjemand og sender ikke uopfordret e-mails til sine kunder. Kunden kan til enhver tid få oplyst, hvilke oplysninger der er registreret i Hemerá Cosmetics IVS database og kan naturligvis altid gøre indsigelse herimod i henhold til persondataloven.

Cookies anvendes alene for at opretholde de varer, kunden har lagt i kurven, men anvendes ikke til personlige oplysninger.

Hemerá Cosmetics IVS følger lovgivningens bestemmelser om registrering af kunder i sin database og gemmer således i henhold til regnskabslovgivningen relevante oplysninger i minimum 5 år. Såfremt en kunde er oprettet i Hemerá Cosmetics kundedatabase, men ikke har foretaget indkøb de seneste 5 år vis denne, kan kunden når som helst anmode om at få sine data i databasen slettet. Dette kan ske ved at fremsende en e-mail til contact@hemeracosmetics.dk

Lovvalg

For enhver bestilling i Hemerá Cosmetics IVS internetbutik www.hemeracosmetics.dk gælder den til enhver tid gældende danske lovgivning, ligesom eventuelle tvister afgøres ved de danske domstole.

Firmaoplysninger

Hemerá Cosmetics

Frydenborgvej 8

6092 Sdr. Stenderup

Danmark

CVR-nr: 38967819

Etableringsår: 20/9-2017

Tlf: 27850495

e-mail: contact@hemeracosmetics.dk

www.Hemeracosmetics.dk