• GRATIS FRAGT v. køb for min. 249,- // levering 1-2 hverdage

Sådan får man større læber med lip filler masken

Hos Hemerá Cosmetics har vi udviklet en helt særlig formel til vores lip filler maske, som sikrer dig fyldigere, sunde og gennemfugtede læber efter brug. Mange er skeptiske overfor om vores produkt virker. Filler i læberne uden brug af nåle lyder også næsten for godt til at være sandt – men det er det ikke.

Herunder kan du læse hvorfor.

Lip filler masken fra Hemerá Cosmetics indeholder det aktive molekyle hyaluronsyre, som naturligt binder væske i vævet og efterlader læberne fyldigere og fugtede i dybden. Hyaluronsyre findes naturligt i hudens bindevæv, hvor molekylets funktion er at binde væske og derved give fylde, elasticitet og blødhed. Hyaluronsyren som findes i Lip filler masken fra Hemerá Cosmetics er ikke animalsk – altså 100% vegansk. Det vil sige at risikoen for allergiske reaktioner eller overfølsomhed over for masken er stort set ikkeeksisterende. Hyaluronsyre kan binde tusinde gange sin egen vægt i væske og dette gør, at molekylet fantastisk til skabe fylde i huden og læberne.

Går du til en klinik og ønsker fyldigere læber vil du via en nål få injiceret filler i form af restylane, juvederm osv. Fælles for disse fillers er at de hovedsageligt består af hyaluronsyre.
Lip filler masken giver dig mulighed for at optage hyaluronsyre direkte i læberne uden brug af nåle. Jo flere masker du bruger, des mere hyaluronsyre vil ophobe sig i læberne for herefter at binde væske og give fylde.

Behandlingen er som andre fillers ikke permanent og vil på sigt aftage.

På billederne ovenfor ses resultatet efter brug af lip filler masken. Det er vigtigt for os at give vores kunder et klart billede af hvilke resultater det er muligt at opnå med vores maske. Vi har valgt at vise billederne ovenfor, for at give et billede af hvor forskellige vi alle ser ud, og hvor forskellige udgangspunkter vi går ind til behandlingen med. Der er stor diversitet i læberne på billederne ovenfor, og derfor også stor diversitet i resultaterne – vi ønsker ikke at give vores kunder forventinger til masken, som vi ikke kan leve op til. Vi ved at vi kan skabe fantatiske resultater med masken.

Lige nu får du 4 masker til 299 DKK

Vi anbefaler at bruge min. 1 maske med 7 dages mellemrum for at opnå det bedste resultat. Stopper du med at anvende maskerne, vil effekten langsomt aftage i løbet af 2-3 uger.