• GRATIS FRAGT v. køb for min. 249,- // levering 1-2 hverdage

Om Hemera Cosmetics

Bag Hemerá Cosmetics står jeg – Ann-Sofie Hansen. Jeg er en ung iværksætter med stor interesse inden for skønhedsbranchen. Gennem min virksomhed Hemerá Cosmetics ønsker jeg at skabe revolutionerende skønhedsprodukter, som kan leve op til, eller supplere non-invasive og invasiv behandlinger.

Alle produkter er udviklet i samarbejde med en dygtig kosmetiker, som kvalitets kontrollerer alle vores produkter, og er med til at udvælge de helt rigtige ingredienser, så du som forbruger opnår det bedst mulige resultat.

Du kan derfor være sikker på at du får det mest optimale resultat når du anvender din filler maske!
Maskerne er Parabenefri, parfumefri, 100% vegansk og IKKE testet på dyr!
Derudover har Hemerá Cosmetics 2 certificeringsmærker, som du kan læse mere om herunder:

GMP står for “Good manufacturing practice” hvilket betyder, at på vores fabrik hvor maskerne bliver produceret, er der strenge krav som vi skal leve op til. Dette omhandler bl.a. at der bliver ført kontrol med rengøringen og selve produktionen af masken.

Certified Organic er din sikkerhed for at vores produkt lever op til at være 100% vegansk! Printet på vores æske er lavet med soy ink hvilket vil sige, at printet er eco friendlyDouble Click to Edit

Vision

Vores vision i Hemerá Cosmetics er, at være nytænkende og skabe produkter som fungerer som et godt alternativ eller som et supplement til plastikkirurgi. Vi ønsker at skabe revolutionerende skønhedsprodukter, som kan leve op til kosmetiske behandlinger, uden kirurgiske indgreb og de risici, som følger med. Kroppen indeholder naturligt helt fantastiske stoffer som f.eks. hyaluronsyre, som binder fugt, samt collagen som genopbygger.